Політика конфіденційності

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

  1. Політика конфіденційності (далі – Політика) пояснює, яким чином збирається інформація про замовників та відвідувачів (далі – Клієнти) сайту компанії СТО ДОРІГ https://stodorog.com.ua, як вона використовується компанією “Туристична агенція СТО ДОРІГ” (далі – Компанія) при відвідуванні сукупності веб-сторінок, доступ до яких здійснюється із використанням доменного імені (адреси сайту): https://stodorog.com.ua (далі – Сайт).
  2. Користуючись Сайтом Компанії, Клієнт автоматично надає згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджує, що є повідомленим про порядок та мету, а також інші умови обробки особистих даних, відповідно до статей 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних».
  3. Клієнт Сайту приймає Політику Компанії та дозволяєте збирати, використовувати і розкривати інформацію, відповідно до цілей, що вказані в цьому Положенні.
  4. Компанія залишає за собою право змінювати Політику, а також – вносити зміни до самого Сайту. Зміни вважаються вступивши ми в дію, з моменту їх публікації на Сайті Компанії. Компанія рекомендує Клієнтам Сайту ознайомитися з Політикою, при отриманні доступу до особистого кабінету Сайту, щоб залишатись проінформованим про інформаційні методи та способи, для захисту конфіденційності особистих персональних даних.
  5. Оформлюючи замовлення на Сайті або реєструючись для отримання новин чи інформаційні листи від Компанії, Клієнт погоджується на обробку особистої інформації/персональних даних.

ПРАВА КЛІЄНТА САЙТУ

Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і непорушними.

Клієнт має право:

  1. Знати про джерела збирання, місцеперебування своїх персональних даних, мету їх обробки, крім випадків, встановлених законом.
  2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані.
  3. На доступ до своїх персональних даних.
  4. Пред’являти вмотивовану вимогу Компанії із запереченням проти обробки своїх персональних даних. Вимога подається в письмовому вигляді на електронну пошту Сайту reservation@stodorog.com.ua.
  5. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.
  6. Вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди.
  7. Відкликати згоду на обробку персональних даних.
  8. Знати механізм автоматичної обробки персональних даних.

ПОЛІТИКА ЗБОРУ ІНФОРМАЦІЇ САЙТОМ

Реєструючись в особистому кабінети або роблячи замовлення на Сайті, Клієнт надає для обробки наступну інформацію:

  1. Лог файли. Сайт реєструє інформацію про його використання, в тому числі тип використовуваного пристрою, час доступу, та IP-адресу Клієнта.
  2. Інформація про пристрій. Сайт збирає інформацію про пристрій, який використовує Клієнт для доступу до Сайту (ПК, ноутбук, планшет, телефон, тощо), включаючи інформацію про програмне забезпечення пристрою та апаратні засоби.
  3. Інформація про використання. Компанія збирає інформацію про використання Сайту, в тому числі про дії, які здійснив Клієнт на Сайті, якщо такі є.
  4. Інформація про інтереси. Компанія збирає інформацію про матеріал, який цікавить Клієнта, пов’язаний з використанням ним Сайту.
  5. Геолокація. Сайт збирає інформацію про те, звідки Клієнт робить замовлення.

ЩО ТАКЕ COOKIE-ФАЙЛИ?

Збір інформації на Сайті здійснюється за допомогою технології з використання cookies-файлів для створення статичної звітності. «Cookie-файли» або «Кукі» являють собою файли з невеликим обсягом даних, що відсилається веб-сайтом, який браузер пристрою Клієнта зберігає на жорсткому диску комп’ютера чи ноутбука, або у пам’яті на телефоні чи планшеті. У «cookies» міститься інформація, яка може бути необхідною для Сайту, для збереження установок варіантів перегляду та збору статистичної інформації по Сайту, тобто які сторінки відвідувалися, що було завантажено, ім’я домену інтернет-провайдера, країна відвідувача, а також адреси сторонніх веб-сайтів, з яких здійснено перехід на Сайт і далі. Проте вся ця інформація ніяк не пов’язана з Клієнтом, як з особистістю. «Cookies» не записують адресу електронної пошти та будь-які особисті відомості щодо особистої інформації Клієнта.

Крім того, Сайт використовує стандартні журнали обліку веб-сервера для підрахунку кількості відвідувачів та оцінки технічних можливостей Сайту. Компанія використовує цю інформацію для того, щоб визначити, статистику відвідування Сайту, щоб організувати сторінки найбільш зручним чином для Клієнтів, забезпечити відповідність Сайту використовуваним браузерам, та зробити зміст сторінок максимально корисним для всіх відвідувачів. Сайт записує відомості про переміщення Клієнта по сторінках та посиланнях, але не про окремих відвідувачів Сайту, тому ніяка конкретна інформація щодо особи не буде зберігатися або використовуватися Компанією без персональної письмової згоди Клієнта.

Щоб переглядати матеріал без «cookie-файлів», Клієнт може налаштувати свій браузер таким чином, щоб він не приймав «cookies» або повідомляв про їх наявність, але така політика зробить деякі сторінки та посилання Сайту недоступними для Клієнта.

ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

Компанія може використовувати інформацію про Клієнта для різних цілей, в тому числі:

  1. Для розробки нових послуг для Клієнтів на Сайті.
  2. Забезпечувати, підтримувати й покращувати Сайт.
  3. Забезпечувати та поставляти продукти й послуги, які Клієнт запросив та відправляти відповідну інформацію.
  4. Надсилати будь-які повідомлення.
  5. Надсилати Клієнтам цільовий, в тому числі рекламний, контент (матеріал) відповідного змісту (включаючи оголошення).
  6. Надавати новини та інформацію про Сайт та роботу Компанії, Клієнтам.
  7. Персоналізувати та поліпшити надання послуг й забезпечити індивідуальний підхід до кожного Клієнта.
  8. Надавати посилання в поєднанні з інформацією, яку Компанія отримує від інших, щоб допомогти зрозуміти потреби Клієнта та надавати кращий сервіс.
  9. Реалізовувати будь-які інші цілі, для яких інформація була зібрана.

ОБМІН ІНФОРМАЦІЄЮ

Компанія може надавати інформацію про Клієнта у такий спосіб чи іншим чином, як це описано в даній Політиці:

  1. Постачальникам, консультантам та іншими постачальниками послуг, яким необхідний доступ до такої інформації для виконання робіт від імені Компанії.
  2. У відповідь на запит про надання інформації, щодо розкриття інформації відповідно до будь-якого законодавчого положення, правил або судового процесу.
  3. Якщо Компанією прийнято рішення, що дії Клієнта не узгоджуються з духом або текстом угод або політик для користувачів, а також для захисту прав, власності та безпеки Компанії або інших осіб.
  4. Третім особам, що бажають забезпечити рекламу відповідного змісту і мають правові відносини з Компанією (надаємо тільки знеособлену інформацію в даному випадку).
  5. Сайт також може надавати третім особам зведену інформацію або знеособлену інформацію, яка не може бути використана в цілях ідентифікації особи Клієнта.

ОБМІН ІНФОРМАЦІЄЮ ЧЕРЕЗ СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

Сайт може запропонувати обмін інформацією через соціальні мережі та інші інтегровані інструменти (такі як Facebook, Instagram кнопки), які дозволяють ділитись інформацією з Сайту. Для отримання додаткової інформації про цілі та масштаби збору та обробки даних у зв’язку з особливостями обміну через соціальні мережі, Клієнт може ознайомитись, відвідавши політику конфіденційності суб’єктів, які надають ці можливості.

БЕЗПЕКА ОСОБИСТИХ ДАНИХ КЛІЄНТА

Компанія приймає всі необхідні заходи для захисту особистої інформації/персональних даних Клієнта, від втрати, крадіжки, неправильного використання та несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення. Клієнт, в свою чергу, зобов’язується не розголошувати третім особам свої особисті дані, які використовувались при реєстрації на Сайті (логін, пароль, тощо) та не надавати стороннім особам доступу до особистої електронної адреси, її пароля. У разі потрапляння такої інформації до третіх осіб, Клієнт має обов’язково повідомити Компанію про це письмово, на електронну пошту. У разі несвоєчасного подання такого роду інформації, Сайт не несе відповідальності за неправомірні дії з боку «зламаного» особистого кабінету Клієнта.

ЗВОРОТНИЙ ЗВ’ЯЗОК ТА ЗБЕРІГАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

Клієнт може звернутись з будь-яким запитаннями щодо цієї Політики або зберігання особистої інформації та її конфіденційності в будь-який час на електронну пошту Сайту reservation@stodorog.com.ua.

Зі згоди Клієнта, Компанія може надсилати повідомлення на телефонний номер, Viber, або електронну пошту, щоб забезпечити інформацією, що відноситься до Сайту, оновлення послуг, рекламних пропозицій та інші відповідні повідомлення. Заповнюючи форму запиту на Сайті, Клієнт автоматично погоджуєтся на отримання від Компанії та/або її партнерів розсилки інформаційного або рекламного характеру.

Компанія зобов’язується зберігати та використовувати інформацією на стільки, на скільки необхідно для того, щоб надавати якісні послуги й до тих пір, доки таке використання буде визнано Компанією доцільним.

Меню